Home Interactief Fraude alertheid!

Fraude alertheid!

Gepubliceerd in Interactief
Fraude alertheid!

Zelfstandig casusgericht leren.
De cursist -een UWV- of gemeentemedewerker- leert de rechtmatigheid van uitkeringsaanvragen te beoordelen op basis van realistische cliƫntdossiers. Dus geen doorsnee e-learning met rechtoe rechtaan multiple choice vragen, maar zelfstandig dossiers doornemen en beoordelen op (mogelijke) aanwijzingen voor fraude en deze met verschillende types stickers (rood, oranje of groen) te labelen. Aan het einde maakt de cursist een praktijk- en kennistoets.

Een jaar later krijgen dezelfde cursisten in een opfriscursus de uitdaging om door (fictieve) collega’s beoordeelde dossiers te controleren. Bij ieder label moet de cursist aangeven of deze juist, onjuist of onvolledig is. De cursist in een dubbele detective rol!

Bekijk de demo: