Home Reclame Oh, zeker zelf geregeld!

Oh, zeker zelf geregeld!

Gepubliceerd in Reclame
Oh, zeker zelf geregeld!

Employer branding campagne voor de reisbranche.
In deze campagne wordt de toegevoegde waarde van reisbureau’s, touroperators en de ANVR reisorganisatie benadrukt voor zowel vakantiegangers en als voor de zakenreizigers. Door te laten zien wat er allemaal mis zou kunnen kan gaan als je zelf boekt, wordt aangetoond dat een ANVR reisprofessional je verder kan helpen.
Zie ook de website.

De campagne werd gestart met een aantal guerilla acties in het centrum van Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. Op slooppanden werden borden geplaatst met: ‘Familiehotel’, ‘Oh, zeker zelf geregeld!’. Autowrakken met de tekst ‘Huurauto’, ‘Oh, zeker zelf geregeld!’ en in grachten en vijvers borden met ‘Tropisch Zwemparadijs’…

Bekijk de video over deze acties: